• Сглобяема къща, Старозагорски бани
    Сглобяема къща, Старозагорски бани
  • Проект на сглобяема къща
    Проект на сглобяема къща
  • Сглобяеми къщи, яз. Колена
    Сглобяеми къщи, яз. Колена

Сглобяеми къщи

Дървените сглобяеми къщи са предназначени за целогодишно използване в населените места или като вили за почивка. Изготвянето на офертата се базира на конкретен архитектурен проект. На база на проекта Ви разработваме цялостна конструкция и вида на панелите в зависимост от изискванията за топлоизолация. Предлагаме ги в два варианта - груб строеж и цялостно завършени. Всички материали, влагани в производството на къщи, са еколкогични - дърво, гипсфазер, гипсокартон, минерална вата, дървесно-влакнести плочи. Системата на строителство е модулна - сандвич панел, което е предпоставка за бързо и качествено строителство. Къщата се предава "на ключ" за 2 до 3 месеца.

 

СТРОИТЕЛНО ИЗПЪЛНЕНИЕ


Основа
Тънка бетонова плоча или ивични фундаменти под стените. Хидроизолация. Сутерен или мазе според проекта.

Стени
Вътрешни и външни стени, съгласно приложените схеми , изготвят се според изискванията за топлоизолация и тези на клиента. Конструкцията позволява допълнителна изолация отвън от експандиран полистрол, дървена обшивка, PVC облицовка, декоративна мазилка.

Подове
При цял фундамент след монтажа се прави замаска, след което се поставят (по избор на клиента) теракотни плочи, балатум, паркет или друго подово покритие.
При ивичест фундамент се монтира скара от дървени греди, запълнени с минерална вата, покрита с дървена плоча.

Междинни плочи
Конструкция от дървени греди или цели панели с обшивка от фазер и фолио, запълнени с минерална вата. Таванната страна е облицована с гипсокартон, а подовата страна е дървена плоча.

Покрив
Произвежда се като елементи - покривни ферми. Дъсчена обшивка отгоре, пригодена за керемиди или листово покритие.

Прозорци и врати
По избор на клиента - алуминиеви, дървени или PVC.

Сглобяема къща в Старозагорски минерални баниСглобяема къща в СтарозагорскоДървени сглобяеми къщи стара загорасглобяема къща